Meteen naar de inhoud

Hi! Ik ben Marian

Ik ben getrouwd met Koen en samen hebben wij dochter Hannah van 3 jaar.  Al mijn hele leven woon ik in Noordwijk. Lekker dicht bij het strand waar wij regelmatig te vinden zijn. Om te wandelen, even naar de zee te kijken of om wat te eten of te werken bij een strandtent.

Nadat ik de Havo had afgerond, heb ik 1 jaar management, economie en recht gestudeerd in Haarlem. Dit jaar heb ik gebruikt om mijn propedeuse te halen zodat ik naar de universiteit kon. Daar heb ik notarieel recht gestudeerd. Na mijn studie ben ik gaan werken als kandidaat-notaris.

Al heel lang wist ik dat ik ondernemer wilde worden. Omdat ik notarieel recht heb gestudeerd, is de stap naar notaris worden natuurlijk logisch. Toch kwam ik er achter dat dat niet was wat ik wil. Ik wil kunnen werken waar en wanneer ik wil. Niet vastzitten aan een kantoor maar werken in een strandtent of aan mijn eigen keukentafel als ik daar zin in heb. Na 15 jaar heb ik daarom besloten niet meer als kandidaat-notaris te willen werken.

Toch kan ik het notariaat niet loslaten. Met mijn onderneming help ik notariskantoren om efficiënter en met meer plezier te werken.  Dat kan op heel veel verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het bekijken en optimaliseren van de processen, timemanagement toe te passen of het “slim” maken van de modellen. 

Daarnaast ben ik als assistent auditor regelmatig op notariskantoren te vinden. Ik vind het ontzettend leuk en leerzaam om een kijkje te nemen op verschillende kantoren. Om het kantoorte helpen het beste uit het kantoor en het notariaat te halen. 

Ook heb ik voor Laudius de thuisstudie notarieel medewerker ontwikkeld. Meer informatie over deze studie kun je vinden op https://www.laudius.nl/cursus/notarieel-medewerker. Als “docent” mag ik de opdrachten van de studenten voorzien van feedback. Het is ontzettend leuk om de studenten klaar te stomen voor hun carrière in het notariaat. En inmiddels heb ik ook een tweede thuisstudie ontwikkeld: timemanagement. Ook in het notariaat kan dit goed toegepast worden!

Durf jij de stap te nemen naar meer structuur, minder fouten en tevreden werknemers? Ben jij er helemaal klaar voor de processen van jouw onderneming onder de loep te nemen zodat er meer gedaan kan worden in minder tijd en er minder fouten gemaakt worden? Kun jij wel een les timemanagement gebruiken?

©MK-Optimize 2021-2024 | Marian Kooreman | 06-21 30 74 90 | info@mk-optimize.nl | Privacyverklaring